לגיוון: אם אתם לא אוהבים פלפלים חריפים ניתן להמיר אותם בפלפלי שושקה מוארכים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
1
מערבבים את מרכיבי המלית בקערה. נזהרים לא למעוך את המרכיבים. ממלאים את הפלפלים במלית ומניחים בצד.
2
מחממים תנור ל־180 מעלות.
3
יוצקים שמן זית לתבנית ומוסיפים פלחי משמשים, שיני שום, לימון וזעתר.
4
מפזרים מלח גס, פלפל שחור ודבש ענבים, מערבבים בעדינות ומניחים מעל את הפלפלים הממולאים.
5
אופים כ־15 דקות עד שהפלפלים מזהיבים. מוציאים מהתנור ומזגגים במעט דבש ענבים.