מתכון

מיני פלפלים ממולאים בגבינת עיזים וקרם פלפל צלוי

מאזט יווני קיצי ונפלא, שמגישים במיני פלפל צרוב במקום בכוסית

4,555 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
מיני פלפלים ממולאים בגבינת עיזים וקרם פלפל צלוי של פאולין שובל. צילום: איל גרניט
מיני פלפלים ממולאים בגבינת עיזים וקרם פלפל צלוי של פאולין שובל. צילום: איל גרניט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לקרם פטה-פלפלים

1

צולים את הפלפלים הגדולים בתנור, במצב גריל, עד שישחירו מכל הצדדים. מוציאים מהתנור ומכניסים לשקית ניילון או בקערה מכוסה בניילון נצמד. לאחר שהם מצטננים קולפים את הפלפלים ומסלקים את הגרעינים.

2

מכניסים את כל החומרים (מלבד הפלפלים הקטנים) לקערת הבלנדר ומרסקים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את שמן הזית בהדרגה, עד שמגיעים למרקם רצוי. טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לתוך שקית זילוף.

למילוי

3

חותכים את החלק העליון של הפלפלים הקטנים ומנקים אותם מהגרעינים. צורבים אותם במשך מספר דקות על מחבת פסים עם מעט שמן - הפלפלים צריכים להישאר פריכים.

להגשה

4

ממלאים את הפלפלים בקרם פטה-פלפלים ומגישים.