החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולים את הפלפלים המתוקים והחריפים על הגריל או בתנור שחומם לטמפ' הגבוהה ביותר עד שקליפתם נשרפת ובשרם מתרכך.
2
מכניסים את הפלפלים לקערה ומכסים בניילון נצמד. משהים 10 דקות ולאחר מכן מסלקים את הקליפות והגרעינים.
3
קוצצים את בשר הפלפלים דק בסכין גדול או כותשים אותם במכתש ועלי גדולים.
4
מחממים מחבת בעלת תחתית עבה, מוסיפים שמן זית, את בשר הפלפלים והאנשובי ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות. מערבבים מפעם לפעם בכף עץ, מוסיפים שקדים ומערבבים.
5
מניחים לפלפלים להתקרר לטמפ' החדר ומעבירים אותם לצלחת הגשה. בוזקים מלח גס, מסדרים מלמעלה פרוסות גבינה ומגישים מייד.