מתכון

פלפלים קלויים עם שקדים וגבינת עיזים

מנה שהיא חצי סלט וחצי מטבל. רק זכרו להוציא את הגבינה מהמקרר שעה לפני הרכבת המנה

2,517 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
פלפלים קלויים עם שקדים וגבינת עיזים. צילום: shutterstock
פלפלים קלויים עם שקדים וגבינת עיזים. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים את הפלפלים המתוקים והחריפים על הגריל או בתנור שחומם לטמפ' הגבוהה ביותר עד שקליפתם נשרפת ובשרם מתרכך.

2

מכניסים את הפלפלים לקערה ומכסים בניילון נצמד. משהים 10 דקות ולאחר מכן מסלקים את הקליפות והגרעינים.

3

קוצצים את בשר הפלפלים דק בסכין גדול או כותשים אותם במכתש ועלי גדולים.

4

מחממים מחבת בעלת תחתית עבה, מוסיפים שמן זית, את בשר הפלפלים והאנשובי ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות. מערבבים מפעם לפעם בכף עץ, מוסיפים שקדים ומערבבים.

5

מניחים לפלפלים להתקרר לטמפ' החדר ומעבירים אותם לצלחת הגשה. בוזקים מלח גס, מסדרים מלמעלה פרוסות גבינה ומגישים מייד.