הקינוח האולטימטיבי לארוחה רומנטית או לארוחת רושם. מכינים יום מראש ומורידים את עול הקינוח מהלו”ז ומהלב.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב תותים:
להגשה:
אופן ההכנה
. מכינים את רוטב התותים
1
מרסקים היטב את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון עם להב מתכת לקבלת מרקם חלק. שומרים במקרר.
מכינים פנקוטה
2
יוצקים שמנת מתוקה וחלב לסיר, מפזרים מעל אבקת ג’לטין ומשהים כרבע שעה. מוסיפים סוכר ומחממים על להבה בינונית תוך כדי בחישה, עד שהסוכר והג’לטין נמסים היטב, מבלי להביא לרתיחה.
3
מגבירים מעט את האש, מוסיפים שוקולד קצוץ ורוטב תותים ומערבבים, עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה.
4
יוצקים לתבנית סיליקון שקעים או לכלי אלומיניום אישיים חד-פעמיים, מכסים בניילון נצמד ומקררים לילה במקרר.
מגישים
5
הופכים את הפנקוטה על צלחות אישיות, מקשטים ברוטב תותים ותותים טריים ו.