מתכון

פנקייק עם מייפל ופירות של הבראסרי

צלחת עם פנקייקס גדולים ותפוחים, סירופ מייפל ופירות טריים - לפעמים זה כל מה שצריך כדי להתחיל את היום עם חיוך

51,355 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2017
פנקייקס. צילום: אנטולי מיכאלו
פנקייקס. צילום: אנטולי מיכאלו

המנה הזו מוכיחה שלא צריך להמציא את הגלגל בשביל ליהנות, צריך רק לסובב אותו בדיוק בכיוון הנכון, ובבראסרי יודעים איך לעשות זאת בדיוק מופתי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מעבדים קמח, סוכר, סוכר וניל, מלח וביצים במעבד מזון או בקערה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.

2

מוסיפים חלב ויוגורט ומעבדים עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים חמאה ואבקת אפייה ומעבדים עד לקבלת בלילה אחידה.

3

מחממים מחבת טפלון ומשמנים אותה קלות בחמאה. בעזרת מצקת יוצקים למחבת פנקייקס בקוטר 10 ס”מ ומטגנים עד שמופיעות בועות. הופכים ומטגנים כחצי דקה נוספת. מסדרים 2 פנקייקס בכל צלחת ומגישים מיד, מומלץ לצד רוטב מייפל ופירות.