החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מנפים יחד לקערה בעזרת מסננת את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
2
בקערה נפרדת טורפים את הביצים, החמאה והסוכר כ-3 דקות. מערבבים את החלב עם תערובת הביצים. מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת הביצים והחלב בעזרת מטרפה.
טיגון
3
מחממים מחבת טפלון מעל להבה בינונית. יוצקים כף מהבלילה למחבת החמה, ולצדה כפות נוספות מהבלילה ככל שמאפשר המקום.
4
כשהפנקייק מתמלא בועות קטנות והבלילה טרם התייבשה, הופכים אותו בעזרת מרית מתכת דקה. מוציאים כשמרכז הפנקייק נראה יבש כשבוצעים אותו.