החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרתיחים שפע מים בסיר גבוה.
2
חורצים איקס בחלק התחתון של העגבניות, מסירים את העוקץ מהחלק העליון וחולטים במים הרותחים 1/2 דקה.
3
מעבירים את העגבניות בעזרת כף מחוררת לקערת מים קרים. קולפים, חותכים לקוביות קטנות ומעבירים לקערת הגשה.
4
מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים (אפשר במי הבישול של העגבניות) לפי הוראות היצרן לדרגת אל-דנטה. מסננים.
5
מוסיפים את יתר החומרים לקערת ההגשה ומערבבים. מסננים את הפסטה ומוסיפים מייד לקערה. מערבבים, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.