מתכון

פסטה עם טונה וכוסברה

אף איטלקי לא היה חושב לשדך אותה לפסטה, אבל הנה הוכחה נוספת לכך שכוסברה טרייה יכולה להגדיר מחדש מאכלים מוכרים

18,737 בשלנים התעניינו במתכון זה
פסטה עם טונה וכוסברה. צילום: shutterstock
פסטה עם טונה וכוסברה. צילום: shutterstock

ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים פסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.

2

מערבבים טונה בקערה יחד עם שמן הזית שבו היא שומרה, שום, פלפל חריף, קליפה מגוררת ומיץ לימון.

3

מוסיפים את הפסטה לקערה עם הטונה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים כוסברה, מערבבים שוב במהירות ומגישים מייד.