החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכינים קערת מי קרח בצד. מבשלים את הפול בשפע מי מלח רותחים כ־5 דקות עד לריכוך. מסננים ושומרים כ־1/2 כוס ממי הבישול. מעבירים למי הקרח.
2
מוציאים כף אחת של גרגירי פול ושומרים בצד. טוחנים את יתר הפול תוך כדי הוספת 2־3 כפות ממי הבישול עד שמתקבל רוטב סמיך וחלק.
3
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה.
4
מחממים 1/2 כף שמן זית ופלפל שחור במחבת 1/2 דקה ומכבים את האש. מוסיפים למחבת את הספגטי עם 2 כפות ממי הבישול. מוסיפים את פסטו הפול ומקפיצים דקה (בלי להדליק את האש) או מניחים את פסטו הפול בצלחת הגשה ומעליה את הספגטי.
5
לפני ההגשה מזלפים על הספגטי את 1/2 כף שמן הזית שנותרה, מפזרים פקורינו ומגישים.