מתכון

פסטה פרג ותפוחים

הפסטה המתקתקה-מלוחה הייתה חלק מילדותי. הנה גרסה שתגרום לכל בעל גנים מזרח/מרכז אירופאיים לקפוץ משמחה

3,190 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
פסטה פרג ותפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
פסטה פרג ותפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל דנטה.

2

בינתיים מחממים חמאה במחבת, מוסיפים תפוחים ומטגנים עד שהם זהובים.

3

מוסיפים פרג ומטגנים כחצי דקה נוספת.

4

מוסיפים את הפסטה ומתבלים במלח, פלפל וקינמון.

5

מעבירים לקערת הגשה, מניחים קוביית חמאה מעל, מגישים לשולחן וכל אחד בוזק לעצמו סוכר לפי טעמו.