החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק הפסטה
להרכבת המנה
אופן ההכנה
1
מערבבים את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה. מרדדים את הבצק עד לעובי 1/2 ס"מ. חותכים את הבצק לרצועות ארוכות ועבות ברוחב 2 ס"מ ובאורך 10 ס"מ. מבשלים את הפסטה במים מומלחים רותחים כ־4 דקות עד שהיא אל דנטה. שומרים את מי הבישול.
2
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים קלות שום ועלי זעתר. מוסיפים את הפסטה עם מעט ממי הבישול. משהים את הפסטה במחבת כחצי דקה לספיגת טעמים. מעבירים לצלחות הגשה ומגררים מעט לבן קיש על כל מנה.