מתכון

פרוסות דקות של סינטה ברוטב קארי אדום

מנה עיקרית המוגשת לצד עם עגבניות שרי בסוכר חום ושבבי קשיו

2,498 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
פרוסות דקות של סינטה ברוטב קארי אדום, עם עגבניות שרי בסוכר חום ושבבי קשיו של עגבניות של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור
פרוסות דקות של סינטה ברוטב קארי אדום, עם עגבניות שרי בסוכר חום ושבבי קשיו של עגבניות של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מתבלים את פרוסות הסינטה במעט מלח וצורבים קלות (כמה שניות מכל צד) במעט שמן במחבת לוהטת ושמים בצד.

2

מחממים על להבה בינונית סיר עם שמן קנולה וממרח קארי ומערבבים בכף עץ (לפתוח את טעמי הקארי).

3

מוסיפים מעט מקרם הקוקוס וממשיכים לערבב לפתיחת טעמי הקארי. מוסיפים את שאר קרם הקוקוס, חלב הקוקוס, התמרהינדי, הסוכר החום ורוטב הדגים, מביאים לרתיחה ומאזנים טעמים.

4

מבשלים על להבה בינונית עד חצי צמצום, מוסיפים את עגבניות השרי ופרוסות השום ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.

5

מוסיפים את פרוסות הסינטה ומגישים, ומעל מפזרים בזיליקום ושברי קשיו (מומלץ מאוד על אורז לבן).