החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשימון התבנית
לפרינטה
אופן ההכנה
1
מערבבים במטרף את קמח החומוס, המים, המלח, הפלפל ושמן הזית. מניחים ללילה (או מינימום שעתיים).
2
מחממים תנור ל-180 מעלות. מחממים (בתנור או על הכיריים) מחבת או תבנית מרופדת בנייר אפייה.
3
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית ומתבלים במעט מלח.
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ והרוזמרין לתערובת קמח החומוס.
5
יוצקים את התערובת למחבת או לתבנית החמה ומכניסים לתנור. אופים כ-25-35 דקות או עד השחמה.