תערובת הפיצוחים מתאימה לסוגים שונים של פשטידות ומעשירה את טעמן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
למילוי
לתערובת הפיצוחים
להרכבת המנה:
אופן ההכנה
לבצק
1
לשים את כל החומרים, יוצרים כדור ומקררים כחצי שעה במקרר.
למילוי
2
מחממים במחבת את הבצלים הקצוצים במעט שמן וחמאה, מכסים ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה. בסיום הבישול מסירים את המכסה ומשחימים את הבצלים.
3
מעבירים את הבצלים לקערה, מוסיפים את הביצים, היוגורט, השמנת המתוקה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים.
להרכבת המנה
4
מרדדים את הבצק לעיגול ומרפדים את התבנית כולל גובה השוליים. יוצקים את תערובת המילוי ומעל בוזקים את המוצרלה.
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-10 דקות.
6
מערבבים את כל הפיצוחים, מוציאים את התבנית ובוזקים מעל את תערובת הפיצוחים. מחזירים לתנור וממשיכים לאפות עד שהפיצוחים מזהיבים והתערובת מתייצבת.