"פתיתים הם הפחמימות הכי שוות, כי הם סופחים המון טעמים בדומה לפסטה או ריזוטו, במיוחד אם משדכים להם נותני טעם דומיננטיים כמו חזה אווז וירקות שורש."
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפתיתים עם חזה אווז:
לקונפי מוח עגל:
אופן ההכנה
1
מכינים את המוח: מבשלים את כל החומרים על להבה נמוכה כחצי שעה, מצננים לגמרי ופורסים.
2
מכינים את הפתיתים: מחממים מחבת עם שמן זית ומקפיצים גזר, בצל, שום וחזה אווז כ 5 דקות עד הזהבה. מסירים מהכיריים ומוסיפים לפתיתים המבושלים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
3
מסדרים את פרוסות המוח על הפתיתים ומגישים.