החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
ממסים את החמאה בסיר רחב ומטגנים קלות את הבצלים, הסלרי והתירס. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, המים או הציר, עלי הדפנה והתימין, מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים. מקטינים את האש לבינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. מוסיפים את השמנת ומרתיחים שוב.
3
מוסיפים את פירות הים ומבשלים במשך 5 דקות על אש קטנה. מערבבים ומתקנים תיבול.
4
מכבים את האש ומשהים במשך 10 דקות לאיחוד טעמים. מגישים עם הבצל ירוק, הפפריקה והקרוטונים.