מתכון

צ'אודר פירות ים ותירס

בזכות כמות הרפתות, ניו אינגלנד מתגאה בפס ייצור של מוצרי חלב מעולים המשתלבים עם פירות הים למנות נפלאות

3,991 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
צ'אודר פירות ים ותירס של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
צ'אודר פירות ים ותירס של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

ממסים את החמאה בסיר רחב ומטגנים קלות את הבצלים, הסלרי והתירס. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.

2

מוסיפים את תפוחי האדמה, המים או הציר, עלי הדפנה והתימין, מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים. מקטינים את האש לבינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. מוסיפים את השמנת ומרתיחים שוב.

3

מוסיפים את פירות הים ומבשלים במשך 5 דקות על אש קטנה. מערבבים ומתקנים תיבול.

4

מכבים את האש ומשהים במשך 10 דקות לאיחוד טעמים. מגישים עם הבצל ירוק, הפפריקה והקרוטונים.