החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתערובת סוכר
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את הסוכר והקינמון.
2
מכניסים לסיר בישול קטן את כל מרכיבי הצ'ורוס פרט לקמח. מביאים לרתיחה עדינה את הנוזלים ומסירים מהאש. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד קבלת תערובת חלקה. מצננים מעט ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
3
מחממים שמן עמוק לטיגון. מזליפים צ'ורוס באורך הרצוי, מטגנים ½2 דקות ומניחים על נייר סופג. מעבירים את הצ'ורוס מיד לקערה עם תערובת הסוכר והקינמון שערבבנו יחד.
להגשה
4
מניחים את הצ'ורוס הטבולים בסוכר על צלחת הגשה ומפזרים מעל שערות חלבה. מגישים מיד, עם ריבת חלב ורוטב שוקולד בצד.