החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכניסים לסיר את המים, החלב, המלח, הסוכר והחמאה. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצר בצק שנפרד מדפנות הסיר.
2
מקררים את התערובת במיקסר בעזרת וו גיטרה, ולאחר הקירור מוסיפים את הביצים בזו אחר זו תוך ערבוב.
3
מעבירים את התערובת לצנתר כוכב מס 14, מחממים שמן עמוק בסיר ל-170 מעלות.
4
מזלפים מהתערובת צינורות באורך 8 ס"מ, ומטגנים עד להזהבה.
5
מוציאים את צינורות הבצק המטוגנים וטובלים אותם בתערובת סוכר וקינמון.