מתכון

צ'ורוס

המתכון המושלם לכל מי שמתגעגע לצ'ורוס שאכל בביקור האחרון בארגנטינה

1,337 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
צ'ורוס של שף קונדיטורית מאיה רביבו. צילום וסטיילינג: אבי מזרחי
צ'ורוס של שף קונדיטורית מאיה רביבו. צילום וסטיילינג: אבי מזרחי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכניסים לסיר את המים, החלב, המלח, הסוכר והחמאה. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצר בצק שנפרד מדפנות הסיר.

2

מקררים את התערובת במיקסר בעזרת וו גיטרה, ולאחר הקירור מוסיפים את הביצים בזו אחר זו תוך ערבוב.

3

מעבירים את התערובת לצנתר כוכב מס 14, מחממים שמן עמוק בסיר ל-170 מעלות.

4

מזלפים מהתערובת צינורות באורך 8 ס"מ, ומטגנים עד להזהבה.

5

מוציאים את צינורות הבצק המטוגנים וטובלים אותם בתערובת סוכר וקינמון.