מתכון

צ'יפס דלעת אפוי בשלושה טעמים

אם צ'יפס מתפוח אדמה או מבטטה כבר לא עושה לכם את זה, נסו צ'יפס דלעת

41,907 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
צ'יפס דלעת אפוי בשלושה טעמים של פאולין שובל. צילום: shutterstock
צ'יפס דלעת אפוי בשלושה טעמים של פאולין שובל. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לצ'יפס במלח ים

לצ'יפס בתיבול מתקתק

לצ'יפס בתיבול חריף

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מכניסים לקערה את מרכיבי התיבול הרצוי ומערבבים היטב. שמים בצד.

3

קולפים את הדלעת ופורסים אותה למקלונים דקים בצורת צ'יפס. מעבירים את המקלונים לתוך הקערה עם תערובת התיבול. מערבבים עד שכל הצ'יפס מכוסה בתערובת בצורה אחידה.

4

מסדרים את הצ'יפס בשכבה אחת על גבי מגש אפייה מכוסה בנייר אפייה, וצולים בתנור במשך כ-35 דקות או עד שהצ'יפס פריך ומוכן. מגישים מיד.

5

הצעת הגשה: כדאי להגיש לצד בירה קרה או יין רוזה צונן.