החומרים טבלת מידות ומשקלות
לצ'יפס במלח ים
לצ'יפס בתיבול מתקתק
לצ'יפס בתיבול חריף
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
2
מכניסים לקערה את מרכיבי התיבול הרצוי ומערבבים היטב. שמים בצד.
3
קולפים את הדלעת ופורסים אותה למקלונים דקים בצורת צ'יפס. מעבירים את המקלונים לתוך הקערה עם תערובת התיבול. מערבבים עד שכל הצ'יפס מכוסה בתערובת בצורה אחידה.
4
מסדרים את הצ'יפס בשכבה אחת על גבי מגש אפייה מכוסה בנייר אפייה, וצולים בתנור במשך כ-35 דקות או עד שהצ'יפס פריך ומוכן. מגישים מיד.
5
הצעת הגשה: כדאי להגיש לצד בירה קרה או יין רוזה צונן.