להכנת המתכון יש להכין מחית פלפלים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מזהיבים כרעיים בסיר רחב עם שמן זית ומוציאים מהסיר. מוסיפים לסיר עלים מ-6 גבעולי אורגנו, טבעות מבצל גדול ושום ומטגנים יחד 5 דקות להזהבה קלה.
2
מחזירים את הכרעיים ומוסיפים מחית פלפלים. יוצקים חומץ בלסמי, יין לבן ומרק עוף או מים ומביאים לרתיחה על להבה בינונית.
3
מכסים ומבשלים על להבה נמוכה שעה ורבע עד שהעוף עשוי והרוטב מסמיך. במידת הצורך מוסיפים נוזלים — מרק, מים או אפילו עוד יין.
לגיוון
4
מוסיפים לקדרה גם 4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות ומגדילים את כמות המרק או המים ב-½1 כוסות נוספות.