מתכון

צלעות טלה בציפוי פיסטוק

מתכון של שף פול אסנהיים למנה עיקרית משובחת שתסדר לכם את שולחן האירוח

8,520 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
צלעות טלה בציפוי פיסטוק של שף פול אסנהיים. צילום: תקווה מהבד
צלעות טלה בציפוי פיסטוק של שף פול אסנהיים. צילום: תקווה מהבד

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מטגנים את צלעות הטלה במחבת משני הצדדים עד שמתקבל צבע חום יפה. מפזרים מלח ופלפל משני הצדדים. מורחים חרדל על שני צדי הבשר בלבד (לא על הצלעות).

2

מערבבים את הפאנקו עם הפיסטוקים ביחד, מצפים את הטלה כמו שניצל.

3

מניחים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך חצי שעה.