מתכון

צנונית כבושה

מתכון נהדר ופשוט להכנה לצנוניות כבושות, שישמחו ללוות דגים בגריל או סתם בירה קרה ביום קיץ חם

25,261 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
צנונית כבושה של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו
צנונית כבושה של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים היטב את הצנוניות ודוחסים אותן בצנצנת (או בקופסת פלסטיק).

2

מוסיפים את התבלינים והנוזלים, אוטמים את הצנצנת ומניחים בצד ליומיים־שלושה.