טיפ עיצוב: קאפקייקס מושקעים וחגיגיים לא צריכים יותר מקופסת פלסטיק שקופה עטופה בסרט ורדרד. אם בחרתם להכין מיני-קאפקייקס – אפשר להגישם בקופסת עץ שכוסתה בוואשי טייפ (נייר דבק מעוטר מאורז) ליצירת מראה של תיבת תכשיטים.
(או 30 מיני-קאפקייקס)
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את השוקולד, אבקת הקקאו והמים.
2
מקציפים את החמאה והסוכר במערבל מזון עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
3
מוסיפים את הביצים, תמצית הווניל ותערובת השוקולד ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח והמלח וממשיכים לערבב עד איחוד.
4
מרפדים תבנית מאפינס במנג'טים, מחלקים את התערובת בין המנג'טים עד 2/3 מגובה המנג'טים, ואופים במשך 15-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים.
הציפוי
5
מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת סוכר עד קבלת קצפת יציבה. מזלפים תלולית קצפת על כל קפקייק ומקשטים בסוכריות.