החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר רחב ונמוך (למשל סוטאז') עם שמן ומטגנים בצל 5 דקות על להבה בינונית עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים שום ומטגנים 2 דקות תוך ערבוב. מוסיפים תבלינים יבשים ומחית קארי ומטגנים דקה תוך ערבוב לשחרור הארומות.
2
מוסיפים קוביות דלעת ומערבבים בעדינות כדקה רק עד שהן נעטפות בשמן המתובל.
3
מוסיפים נוזל קוקוס, ג'ינג'ר וגבעולי למון גראס ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות ללא כיסוי עד שהדלעת רכה מאוד. טועמים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הצורך.