החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
לתוך כוס מים רותחים מכניסים את הקארי, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב.
2
מחממים מחבת רחבה עם שוליים גבוהים ומניחים בה את הבטטות החתוכות ופרחי הכרובית. יוצקים מעל את מי הקוקוס ואת המים הרותחים עם התבלינים. מבשלים את הירקות בערך 15 דקות עד שהם רכים למחצה.
3
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה נוספת ומניחים בה את נתחי העוף או הפרגית לצלייה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. פרגית צולים 5-7 דקות מכל צד, חזה עוף צולים 3-4 דקות מכל צד.
4
מוציאים את הבשר מהמחבת (הוא ימשיך להתבשל ברוטב בשלבים הבאים). מניחים על משטח עבודה לצינון מספר דקות, ובעזרת סכין חדה פורסים לנתחים. מוסיפים את נתחי העוף הצלויים ואת טבעות הכרישה לירקות שהתבשלו חלקית במי הקוקוס, מוסיפים חלב קוקוס, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות נוספות, טועמים ומתקנים תיבול.
להגשה
5
מגישים את תבשיל העוף והירקות חם על מצע אורז, ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ובוטנים קלויים קצוצים.