מתכון

קדירת בקר מעושן, ירקות שורש ויין אדום

השף רותם צרפתי מגיש מתכון לקדירה חורפית עשירה בכל טוב עם ארומה מעושנת

11,645 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
קדירת בקר מעושן, ירקות שורש ויין אדום של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר
קדירת בקר מעושן, ירקות שורש ויין אדום של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את הירקות לקוביות גדולות. מאדים מעט את הבצל ומוסיפים את שאר הירקות. לאחר דקות אחדות מוסיפים את הבשר ואת הפפריקה וממשיכים לערבב.

2

יוצקים את היין לסיר ומגרדים את התחתית (שלא תישרף). מוסיפים את הציר, הסילאן והסויה ומביאים לרתיחה.

3

מבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה. ניתן להסמיך במעט רסק עגבניות.