החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר רחב עם שמן ומשחימים נתחי בשר 3-2 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.
2
מוסיפים לסיר חצי מכמות הבצל ומאדים 7-5 דקות עד הזהבה. מוסיפים חצי מכמות השום וגבעולי המנגולד ומאדים עוד 2 דקות עד שניחוחו של השום מורגש.
3
מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מוסיפים את יתרת הבצל והשום ומבשלים כשעה מכוסה על להבה נמוכה.
4
מוסיפים פול ירוק, פלפל אנגלי וקינמון ומבשלים עוד 30 דקות מכוסה עד שהפול רך. מוסיפים כוסברה, עלי סלרי ואת יתר עלי המנגולד ומבשלים מכוסה עוד 15 דקות. מוסיפים פרוסות וקליפת לימון ומבשלים 10-5 דקות עד לריכוך. מוציאים את הפרוסות מהסיר.
5
מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם אורז או קוסקוס.