החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מחממים קדרה או סיר (עדיף כזה שמתאים גם לתנור) עם שמן ומטגנים את נתחי העוף 8-5 דקות להזהבה קלה. מוציאים את העוף ומעבירים לכלי אחר.
2
מטגנים בצל בסיר שבו טוגן העוף 5 דקות לריכוך והזהבה קלה. מוסיפים גזר ושום ומטגנים-מערבבים דקה-שתיים.
3
מחזירים את חלקי העוף המטוגנים, מוסיפים כרוב ניצנים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
4
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה ויוצקים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
5
מחממים תנור ל-180 מעלות.
6
מעבירים את הסיר לתנור ואופים עוד כ-30 דקות ללא מכסה עד שהעוף מוכן.