מתכון

קוביות פאדג' שוקולד וחמאת בוטנים

אם לא התאפקתם ובכל זאת קניתם לדודה קערה יפה, הכינו קוביות פאדג' קטנטנות, מלאו בהן את הקערה החדשה ועטפו בצלופן

5,232 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
קוביות פאדג' שוקולד וחמאת בוטנים של רות אוליבר. צילום: shutterstock
קוביות פאדג' שוקולד וחמאת בוטנים של רות אוליבר. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לפאדג' שוקולד

לפאדג' חמאת בוטנים

אופן ההכנה

מכינים פאדג' שוקולד

1

שמים את כל החומרים בקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה.

2

יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומעבירים למקפיא לשעה להתייצבות.

מכינים פאדג' חמאת בוטנים

3

שמים את כל החומרים בקערה נוספת וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד לקבלת תערובת אחידה.

4

יוצקים על שכבת פאדג' השוקולד ומשטחים. מעבירים למקפיא ל- 4 שעות להתייצבות.

5

חותכים את הפאדג' לקוביות בגודל 3-2 ס"מ. שומרים עד חודש במקרר.