מתכון

קוביות שוקולד תפוז

כשמשלבים בין שוקולד איכותי לניחוח תפוזי ופקאן סיני, מתקבל נשנוש מושלם

1,065 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
קוביות שוקולד תפוז של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר
קוביות שוקולד תפוז של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממסים את השוקולד המריר.

2

מרתיחים את השמנת המתוקה עם קליפת התפוז המגוררת והסוכר.

3

מסננים לבלנדר וטוחנים עם השוקולד המומס והחמאה.

4

מוסיפים את הליקר וטוחנים שוב. יוצקים לתבנית.

5

מניחים במקרר כשעה להתמצקות.

6

חותכים לקוביות ומצפים בשברי פקאן סיני.