מתכון

קונפי חומוס עם שומן כבש וזרעי כמון

מדובר בתבשיל עניים מסורתי, שנועד להעניק לגרגרי החומוס טעם של בשר ללא שימוש ממשי בבשר

1,401 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
קונפי חומוס עם שומן כבש וזרעי כמון של שף רפי כהן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
קונפי חומוס עם שומן כבש וזרעי כמון של שף רפי כהן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

את הגרגרים מבשלים המון שעות בשומן כבש עד שהם סופגים את כל הטעמים והופכים לבלילה סמיכה ומתמסרת.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר, יוצקים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה למינימום, מכסים ומבשלים 3 שעות לריכוך מוחלט.

2

מגישים עם לחם או פיתות.