*מומלץ להשתמש בקפה של סיה החוואי האינדונזי, שטעמו תבליני ופירותי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לאפרול בננות
לבינז ביטרס
לקוקטייל
אופן ההכנה
מכינים את אפרול הבננות
1
משרים בבקבוק 50 גרם בננות מיובשות עם 750 מ"ל אפרול.
מכינים את הבינז ביטרס
2
בבקבוק מערבבים ג'ין בומביי וקפה (ביחס של 1:5 - על כל 50 מ"ל ג'ין יש לשים 10 מ"ל קפה).
מכינים את הקוקטייל
3
מוזגים את כל המרכיבים לכוס יין עם כמה קוביות קרח, מערבבים וסוחטים מעט קליפת לימון מעל.