*מומלץ להשתמש בפולים של גבריאל מאוגנדה, בעלי טעם תבליני ופירותי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את המרכיבים בכוס ערבוב עם כמה קוביות קרח.
2
מוזגים לכוס עם רגל, מסיימים את הקוקטייל עם נייטרו קפה ומגישים.
מי שהתנסה בשקשוק קוקטייל או שניים, ישמח לגשת לאתגר הבא: דרינק בטעמי וויסקי-קפה
*מומלץ להשתמש בפולים של גבריאל מאוגנדה, בעלי טעם תבליני ופירותי.
מערבבים את המרכיבים בכוס ערבוב עם כמה קוביות קרח.
מוזגים לכוס עם רגל, מסיימים את הקוקטייל עם נייטרו קפה ומגישים.