מתכון

קלחי תירס מתובלים

מבשלים בבית, שומרים במרינדה וצולים בפיקניק על גריל פחמים

18,837 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
קלחי תירס מתובלים. צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף
קלחי תירס מתובלים. צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתיבול:

אופן ההכנה

1

מבשלים קלחי תירס במי ברז עם מלח 30 דקות עד לריכוך ומסננים.

2

מערבבים את חומרי התיבול לתערובת אחידה.

3

מחממים תנור ל-200 מעלות.

4

מברישים את קלחי התירס המבושלים בתערובת התיבול.

5

צולים כ-10 דקות ומדי פעם מסובבים ומורחים בתיבול. מגישים חמים.