מתכון

קפה אלטרנטיבי

לא כוס קפה ולא מעדן אלא משהו באמצע. חלב קוקוס מוסיף מרקם קרמי ומרכך את המרירות

26,373 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2020
קפה אלטרנטיבי של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)
קפה אלטרנטיבי של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)

הכנה מראש והקפאה: אפשר להכין שלושה ימים מראש ורצוי לתת לקפה לילה במקרר לפני שלוגמים ממנו – ככה הטעמים מתאחדים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים (שימו מעט סירופ מייפל, תמיד תוכלו להוסיף בהמשך), בבלנדר או בעזרת מטרפה. טועמים ומוסיפים סירופ מייפל אם יש צורך.