מתכון

קפוצ'ינו מסאלה

משקה קפה צונן ומרענן עם תבלינים הודיים

672 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2016
קפוצ'ינו מסאלה
קפוצ'ינו מסאלה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים פלפל אנגלי, ציפורן, הל וג'ינג'ר במחבת על להבה בינונית כ-4-3 דקות עד שהתבלינים מתחילים לקבל צבע כהה ומפיקים ארומה חזקה.

2

מעבירים את התבלינים החמים הישר מהמחבת לצנצנת עם חלב קר ומוסיפים קינמון. סוגרים את הצנצנת ומעבירים למקרר למשך הלילה למיצוי טעמים.

3

‏למחרת מסננים את החלב מהתבלינים ומקציפים במכונת קפה.

4

‏מוזגים לכל כוס מנת אספרסו (25 מ"ל) ויוצקים מעל את החלב המוקצף. ממתיקים לפי הצורך.