החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולים פלפל אנגלי, ציפורן, הל וג'ינג'ר במחבת על להבה בינונית כ-4-3 דקות עד שהתבלינים מתחילים לקבל צבע כהה ומפיקים ארומה חזקה.
2
מעבירים את התבלינים החמים הישר מהמחבת לצנצנת עם חלב קר ומוסיפים קינמון. סוגרים את הצנצנת ומעבירים למקרר למשך הלילה למיצוי טעמים.
3
למחרת מסננים את החלב מהתבלינים ומקציפים במכונת קפה.
4
מוזגים לכל כוס מנת אספרסו (25 מ"ל) ויוצקים מעל את החלב המוקצף. ממתיקים לפי הצורך.