החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
לתיבול
אופן ההכנה
מכינים את הסלט
1
מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הטונה, ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מתבלים את הסלט
2
בקערה נפרדת מתבלים את הטונה בשמן זית ומלח, ומפזרים מעל הסלט. מעל הכל מזלפים את החומץ הבלסמי.
שף חביב משה מכין סלט קפרזה איטלקי בתוספת מרעננת של טונה אדומה טרייה
מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הטונה, ומתקנים תיבול במידת הצורך.
בקערה נפרדת מתבלים את הטונה בשמן זית ומלח, ומפזרים מעל הסלט. מעל הכל מזלפים את החומץ הבלסמי.