החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתבשיל קטניות
לקציצות
אופן ההכנה
לתבשיל קטניות
1
מחממים בסיר בינוני את שמן הסויה ומאדים את הבצל והגזר. מוסיפים את השום, רסק העגבניות והקטניות ומערבבים. מוסיפים מים עד כיסוי הקטניות ומתבלים במלח, בפלפל, בכמון ובפפריקה. מוסיפים את התימין ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות.
לקציצות
2
מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה ויוצרים קציצות עגולות ושטוחות. מחממים שמן לטיגון במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים.
3
מניחים את הקציצות על צלחת הגשה ומגישים לצד תבשיל הקטניות.