מתכון

קציצות דג ברוטב קארי

רוטב עשיר ופיקנטי, שעוטף קציצות מעקצצות ורכות עם הרבה רצועות פלפל פריכות מסביב

23,201 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2021
קציצות דג ברוטב קארי | צילום: Shutterstock
קציצות דג ברוטב קארי | צילום: Shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקציצות:

לרוטב:

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים את הקציצות:

1

מערבבים את כל החומרים, מעצבים קציצות קטנות ומניחים במקרר למשך חצי שעה להתייצבות.

מכינים את רוטב הקארי:

2

מטגנים מחית קארי במעט שמן 3-2 דקות ומוסיפים חלב קוקוס. מבשלים 3 דקות על סף רתיחה עד שהרוטב מסמיך מעט, טועמים ומתקנים תיבול.

מבשלים הכל ומגישים:

3

מוסיפים פלפל ירוק ואת קציצות הדג ומבשלים 5-3 דקות בבעבוע עדין, כך שהרוטב ישמור על מרקמו והקציצות יהיו עשויות אך לא יתייבשו בפנים.

4

מגישים על אורז לבן. כדאי לפזר מעל עלי כוסברה קצוצים.