החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקציצות:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות:
1
מערבבים את כל החומרים, מעצבים קציצות קטנות ומניחים במקרר למשך חצי שעה להתייצבות.
מכינים את רוטב הקארי:
2
מטגנים מחית קארי במעט שמן 3-2 דקות ומוסיפים חלב קוקוס. מבשלים 3 דקות על סף רתיחה עד שהרוטב מסמיך מעט, טועמים ומתקנים תיבול.
מבשלים הכל ומגישים:
3
מוסיפים פלפל ירוק ואת קציצות הדג ומבשלים 5-3 דקות בבעבוע עדין, כך שהרוטב ישמור על מרקמו והקציצות יהיו עשויות אך לא יתייבשו בפנים.
4
מגישים על אורז לבן. כדאי לפזר מעל עלי כוסברה קצוצים.