מתכון

קציצות חומוס, חמאת בוטנים ושומשום

קציצות משביעות עם מרקם דשן וטעם מודגש של בוטנים. אפשר לשדרג אותן עם תוספת קראנצ'ית של בוטנים מלוחים

5,885 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
קציצות חומוס, חמאת בוטנים ושומשום. צילום: shutterstock
קציצות חומוס, חמאת בוטנים ושומשום. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים גרגרי חומוס מבושלים במעבד מזון עם לחם, חמאת בוטנים, ביצה, קארי, מלח ושמן לקבלת מרקם מחיתי.

2

מעבירים לקערה ומוסיפים שומשום, בצל, קישוא, שום, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. טועמים ומתקנים תיבול.

3

מעצבים קציצות פחוסות בקוטר 5-4 ס"מ בידיים רטובות או משומנות.

4

מחממים שמן במחבת ומטגנים כ-4 דקות מכל צד להזהבה ומגישים.

לגיוון

5

מוסיפים לתערובת 2 כפות בוטנים מלוחים (קלויים או מטוגנים) קצוצים.