החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרסקים גרגרי חומוס מבושלים במעבד מזון עם לחם, חמאת בוטנים, ביצה, קארי, מלח ושמן לקבלת מרקם מחיתי.
2
מעבירים לקערה ומוסיפים שומשום, בצל, קישוא, שום, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. טועמים ומתקנים תיבול.
3
מעצבים קציצות פחוסות בקוטר 5-4 ס"מ בידיים רטובות או משומנות.
4
מחממים שמן במחבת ומטגנים כ-4 דקות מכל צד להזהבה ומגישים.
לגיוון
5
מוסיפים לתערובת 2 כפות בוטנים מלוחים (קלויים או מטוגנים) קצוצים.