מתכון

קראנץ' קוקוס ובוטנים

תערובת שתוסיף פריכות ותשדרג סלטים ומנות של בשר

1,801 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
קראנץ' קוקוס ובוטנים
קראנץ' קוקוס ובוטנים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים בוטנים במחבת יבשה עד שהם משחימים. מוסיפים קוקוס וממשיכים לקלות תוך כדי ערבוב. מוסיפים סוכר, זרעי כוסברה, כורכום ומלח וממשיכים לקלות ולערבב במשך כדקה נוספת.

2

מצננים את התערובת בקערה גדולה או על מגש. מעבירים לצנצנת זכוכית אטומה ושומרים מחוץ למקרר עד שבועיים.