מתכון

קרם ברולה שוקולד לבן

אנשי לינדט והקונדיטורית נטע דביר מציעים מתכום לקרם ברולה ושוקולד, כדי להראות שאתם אוהבים

6,730 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
קרם ברולה שוקולד לבן של קונדיטורית נטע דביר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק
קרם ברולה שוקולד לבן של קונדיטורית נטע דביר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק

כלים:

6 קעריות או קונכיות אפייה אישיות (120 מ"ל)

ברנר ליצירת קרמל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-150 מעלות. מקציפים את החלמונים עם סוכר ומלח בקערה עמידה לחום.

2

מחממים שמנת מתוקה כמעט עד לרתיחה, שופכים לתוך השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד ליצירת מרקם חלק.

3

מערבבים באיטיות בתנועות קיפול את השמנת עם השוקולד יחד עם קציפת החלמונים.

4

שופכים את התערובת ל-6 תבניות אישיות. ממקמים אותן על תבנית אפייה מלאה עד האמצע במים רותחים ליצירת תנור אדים ואופים במשך 30-35 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.

להגשה

5

זורים מעט סוכר מעל ומקרמלים בעזרת ברנר ממש לפני ההגשה.