כלים:
6 קעריות או קונכיות אפייה אישיות (120 מ"ל)
ברנר ליצירת קרמל
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-150 מעלות. מקציפים את החלמונים עם סוכר ומלח בקערה עמידה לחום.
2
מחממים שמנת מתוקה כמעט עד לרתיחה, שופכים לתוך השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד ליצירת מרקם חלק.
3
מערבבים באיטיות בתנועות קיפול את השמנת עם השוקולד יחד עם קציפת החלמונים.
4
שופכים את התערובת ל-6 תבניות אישיות. ממקמים אותן על תבנית אפייה מלאה עד האמצע במים רותחים ליצירת תנור אדים ואופים במשך 30-35 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.
להגשה
5
זורים מעט סוכר מעל ומקרמלים בעזרת ברנר ממש לפני ההגשה.