החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים מיכל שמנת מתוקה עם 2 כפות יוגורט, מכסים ומניחים בטמפרטורת החדר 24-8 שעות (בקיץ פחות, בחורף יותר) עד שהשמנת מסמיכה ומקבלת טעם חמצמץ עדין. שומרים במקרר עד יומיים-שלושה. לפני ההגשה כדאי להקציף מעט.
הוא מזכיר שמנת חמוצה, אבל הוא סמיך יותר וחמוץ פחות
מערבבים מיכל שמנת מתוקה עם 2 כפות יוגורט, מכסים ומניחים בטמפרטורת החדר 24-8 שעות (בקיץ פחות, בחורף יותר) עד שהשמנת מסמיכה ומקבלת טעם חמצמץ עדין. שומרים במקרר עד יומיים-שלושה. לפני ההגשה כדאי להקציף מעט.