המרקם שלו מעט רך יותר מזה של ברולה והוא הרבה יותר פשוט להכנה — כל מי שהכין אי פעם פטיסייר ישתלט בקלות על התהליך.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
חומרים ל-5-4 מנות בנפח 150 מ"ל:
להגשה:
אופן ההכנה
1
טורפים חלמונים בקערה עם 60 מ"ל (1/4 כוס) חלב, 100 גרם (1/2 כוס) סוכר וקורנפלור.
2
מביאים לרתיחה בסיר את יתר החלב ויתרת הסוכר יחד עם קינמון וקליפת לימון. מעבירים כ 1/2 כוס מהחלב הרותח לתערובת החלמונים וטורפים. מעבירים הכל לסיר החלב ומבשלים על להבה נמוכה כ-5 דקות תוך כדי בחישה מתמדת עד שהקרם מתחיל לבעבע ומסמיך למרקם של מעדן חלב.
3
מסננים את הקרם ויוצקים לכלים אישיים עמידים בחום. מכסים את פני הקרם בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות.
להגשה
4
מפזרים סוכר דמררה בשכבה אחידה על פני הקרם הקר, מקרמלים בעזרת ברנר ומגישים מייד.