מתכון

קרמבו בראוניז

מתכון מקורי ביותר לבראוניז שהתחפשו לקרמבו

1,683 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
קרמבו בראוניז של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קרמבו בראוניז של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבראוניז

למרנג

לציפוי

אופן ההכנה

לבראוניז

1

מקציפים את הביצים עד קבלת קצף אוורירי. מוסיפים את הסוכר בשתי נגלות וממשיכים להקציף עד קבלת קצף יציב. יוצקים את תערובת השוקולד לקצף, מנפים לתוך אותה קערה את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עד קבלת תערובת אחידה.

2

יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 25-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים. קורצים מהבראוניז עיגולים בגודל הרצוי.

למרנג

3

מניחים את החלבונים והסוכר בקערת מיקסר. מניחים את הקערה מעל סיר עם מעט מים חמים. טורפים את המרכיבים בלי הפסקה עד שהתערובת חלקה.

4

מעבירים את הקערה למיקסר ומקציפים עד קבלת קצף חזק ומבריק. מעבירים לשק זילוף עם צנטר ומזלפים את הקצף על עיגולי הבראוניז.

לציפוי

5

ממסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל. מוסיפים את השמן והוויסקי ומערבבים היטב.

להרכבת המנה

6

מעבירים את הקרמבו לרשת ויוצקים את הציפוי על הקרמבו עד ציפוי מלא.