מתכון

קרמבל צנוברים וסוכר חום

הקרמבל הזה הוא שדרוג מקסים לגלידות, קינוחי קרם וסלטי פירות, ויכול להשתלב כשכבה בקינוחי טרייפל

1,600 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2021
קרמבל צנוברים של איתיאלה היאט. צילום: אנטולי מיכאלו
קרמבל צנוברים של איתיאלה היאט. צילום: אנטולי מיכאלו

איתיאלה מגישה אותו עם מלבי מוקצף והדרים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בעזרת הידיים או במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים לתערובת פירורית ומעבירים למקפיא לחצי שעה.

2

מחממים תנור ל־170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

3

מפזרים את הקרמבל בתבנית ואופים כ־10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, להזהבה יפה (במהלך האפייה הקרמבל יימס ואחריה הוא יתקשה בחזרה). מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה.