גיוון:
בקרפצ'יו אפשר להשתמש רק במלון כתום או לשלב 1/4 מלון ירוק ו-1/4 כתום.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
פורסים מלון לפרוסות אורך דקיקות בעזרת קולפן מלפפונים ומסדרים בצורה דקורטיבית על צלחת הגשה גדולה ושטוחה. אפשר להניח את הפרוסות בשכבה אחת כמו בקרפאצ’ו קלאסי ואפשר ליצור מהרצועות “תלתלים” כמו בתצלום. מתבלים בסויה ושמן זית.
2
מפזרים מעל פרמזן גרנה פדנו, בצל ירוק, שאלוט, פלפל חריף, מלח ופלפל ומגישים מייד.