מתכון

קרפצ'ו קולרבי ואנשובי

שילוב מנצח ומרגש אך בלתי שגרתי בין קולרבי, פיסטוקים ואנשובי

2,940 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
קרפצ'יו קולרבי ואנשובי של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קרפצ'יו קולרבי ואנשובי של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את פרוסות הקולרבי בקערה ומתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית.

2

אופים את הפיסטוקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות. קוצצים גס.

3

מסדרים את הקולרבי בצלחת, מניחים ערימה של הבייבי תרד במרכז הצלחת, מסדרים פילטים של אנשובי מעל ומפזרים את הפיסטוקים.