מתכון

קרפ סלמון

השף יונתן בודק מקרפרי ברטון מלמד אתכם להכין קרפים מושלמים, ובמה למלא אותם כדי שיהפכו לכוכבים של שולחן החג

1,307 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
קרפ סלמון שמנת וביצה של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
קרפ סלמון שמנת וביצה של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מקפלים כל קרפ לחצי, מורחים כף שמנת, מפזרים את הבצל הירוק, הרוקט ומזלפים ממיץ הלימון. מניחים על כל קרפ ביצת עין ומקפלים שוב לחצי.