מתכון

קרפ סנט מור ודבש

השף יונתן בודק מקרפרי ברטון מלמד להכין קרפ מלוח מושלם

5,054 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
קרפ סנט מור ודבש של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
קרפ סנט מור ודבש של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרפים

למילוי

אופן ההכנה

מכינים את הקרפים

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד קבלת בלילה אחידה. מניחים לבלילה לתסוס מעט.

2

משמנים מחבת בחמאה או בשמן, יוצקים מצקת מבלילת הקרפים למרכז המחבת ומטים אותה בעדינות כך שתימרח על כל שטח המחבת או שמורחים בעזרת מגב לקרפים. כשהדפנות מתחילות להשחים הופכים את הקרפ בעזרת ספטולה, ממתינים 30 שניות ומסירים מהמחבת.

ממלאים את הקרפים ומגישים

3

מקפלים כל קרפ לחצי, מניחים כמה פרוסות של סנט מור, בוזקים פלפל שחור, מזלפים את הדבש, מפזרים רוקט ומקפלים שוב לחצי.